logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter

Mitel BluStar ™ 8000i

Desktop Media telefon

Mitel BluStar ™ 8000i är en kraftfull desktop videokonferens- och samarbetes verktyg, som är utformat för att förbättra det sätt du kommunicera och samarbetar på.

Den erbjuder True HD videokonferenser, BluStar 8000i använder det senast inom video och kommunikations teknik för att aktivera en naturligt hög kvalitet för video upplevelse. Med sina avancerade business samarbetsfunktioner och tillämpningar.

BlueStar 8000i är en desktop media telefon, den är intelligent och lätt att använda.

HD-Video och ljud

BluStar 8000i har en 13 tum touch skärm som erbjuder fullständig 1280 x 720 video bildupplösning. Den inbyggda 720 p HD kameran med sina 70 graders synfält har en vidvinkel bild. Stödjer standarder baserade på H.264 video och SIP samtal kontroll, 8000i och levererar 720 p HD videokonferens med en hastighet av 30 bildrutor per sekund. Med fyra mikrofoner och tre högtalare för bättre ljud ljud samt G.722 bredbandiga ljudstöd.

BluStar 8000i levererar verkligen överlägsen HD ljudkvalitet.

Kraftfulla samarbete

De inbyggda samarbetsfunktionerna i BluStar 8000i aktiverar ett naturligt sätt att samarbeta och kommunicera.

Peer-to-peer-videosamtal eller multi-way videokonferenser ger meddelande snabbt och bekvämt. Delning av innehåll från en PC stationär dator till 8000i. Det är enkelt att gör snabbt och effektivt informationsutbyte.

Kombinerat med verklighetstrogna videobilder och riktigt hög ljudkvalitet.

BluStar ger naturligt samarbete från skrivbordet.

Business Intelligence

Utöver dess starka samarbetsfunktioner så erbjuder BluStar 8000i en uppsättning inbyggda produktivitets program.

BluStar 8000i med sin intuitiva touch skärm med intelligens och realtids analys... Är nu rätt under dina fingertoppar.

Naturliga gränssnitt

BluStar 8000i erbjuder en uppsättning funktioner som gör att ni kommunicerar med en enkel och instinktivt fysisk upplevelse.

Biometrisk fingeravtrycksläsare läser effektivt och identifierar användare samt gör heta Desking från vilken enhet som helst, BluStar är en problemfri uppgift – personlig och fysisk åtkomst oavsett var du är. Närvaro uppgift och ad-hoc-konferens främjar spontant samarbete utan att behöva bok eller planera konferenser i förväg. Lägg till i intuitiv touch-kontroll användargränssnittet och Aastra BluStar 8000i blir verkligen ett kraftfullt kommunikationsverktyg som ger naturligt samarbete på varje skrivbord.

 

BluStar för PC

BluStar för PC ger ljud och video med hög kvalitet, samt tillgång till ett stort antal UC-funktioner. Det intuitiva gränssnittet förenar röstkommunikation med HD-video och ljud, flexibla katalogsökningar och kommunikationslogg för att förenkla ditt dagliga arbete. BluStar för PC är en kraftfull UC-klient för Windows-baserade datorer och är en helt integrerad del av BluStar ekosystem. Genom klientens oöverträffade arkitektur är installation och support lika enkelt som för en vanlig SIP-telefon.
Samtalsfönster med video

Aastra BluStar för iPhone och iPad

BluStar för iPhone och iPad är lösningen för dagens mobila användare, oavsett om de är på eller utanför kontoret. Med BluStar för iPhone och iPad behöver mobila användare inte ge upp bekvämligheten av det naturliga samarbete som videokommunikation för med sig. Aastra BluStar för iPad och iPhone ger möjlighet till videotelefoni över WiFi, med samma utseende och känsla som BluStar för PC erbjuder.

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.