logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter

Mitel BluStar™ för iPad och iPhone

    

Mitel BluStar™ för iPad och iPhone

Naturlig kommunikation för mobila användare

Med Mitel BluStar™ för iPad och iPhone kan du ringa video och röstsamtal från en intuitiv och lättanvänd applikation.

Välj mellan olika naturliga kommunikationsalternativ för mobila användare.

Människor arbetar idag alltmer mobilt, med resor och ett rörligt liv. Med BluStar behöver inte mobila användare ge upp det praktiska samarbete som videosamtal innebär.

BluStar™-applikationerna för iPad/iPhone erbjuder peer-to-peer-baserad videokommunikation via en WiFinätverksanslutning.

De är dessutom fullständigt integrerade med Aastras kommunikationsservrar.

Mitel BluStar tar företagskommunikationen till en ny nivå

Intuitiv kommunikation från din surfplatta eller smartphone

I BluStar för iPad/iPhone används den senaste kommunikationstekniken som gör att du kan använda ljud- och videokommunikation oavsett vilken enhet du väljer. Det ger verklig mobilitet för dig som använder BluStar. Mitels djupgående kunskaper om både IP-telefoniplattformar och samarbetsverktyg för företagsmarknaden ligger till grund för applikationernas unika karaktär. I takt med att videotekniken utvecklas och videokommunikation blir allt vanligare känns övergången till användning av videofunktioner i jobbsammanhang som en helt naturlig väg framåt.

Applikationernas intuitiva användargränssnitt gör dem lätta att använda och hjälper användarna att samarbeta mer effektivt genom till exempel videokommunikation med medarbetare på andra platser, resande säljare och team på hemmakontoret som arbetar med samma projekt. Applikationerna har utformats för peer-to-peer-kommunikation och man har undvikit komplicerade alternativ och konfigurationsinställningar. Istället erbjuds de mobila användarna rätt nivå av information liksom kommunikationsalternativ som är enkla att använda baserat på den valda enheten.

Mitel BluStar ekosystem

BluStar-applikationerna för iPad/iPhone är en viktig del av Mitels portfölj av UCC-klienter – BluStar ekosystem. BluStar tar företagskommunikationen till en ny nivå oavsett enhet

och ger en konsekvent användarupplevelse med video som den viktigaste drivkraften. De produktivitetshöjande verktygen i BluStar erbjuder större valfrihet och flexibilitet för att tillgodose de alltmer skiftande kommunikationsbehoven hos företag av idag. Som BluStar-användare kan du använda video på alla BluStar-enheter som är anslutna till samma kommunikationsserver.

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.