logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter                  <Till Utflyttad IP-Telefoni                   <Till erbjudande IP-Paket

                                                                                                               

Aastra IP-Telefoni i BusinessPhone

Aastra BusinessPhone IP-telefoni är baserad på ett integrerat IP-kort (IPU) som gör Voice-over-IP (VoIP) till en prisvärd och smart lösning för små och medelstora företag.

Med denna lösning kan företagets befintliga BusinessPhonesystem användas för både IP-telefoni och traditionell telefoni.

 

Med BusinessPhone integreras data och telefoni via IP-telefoni. Systemen integreras med hjälp av ett plugin-kort, vilket även möjliggör VoIP (Voice over IP).

 

IP-telefoni med BusinessPhone är en klok investering för små och medelstora företag.

 

Kommunikationslösningar med full integration av röst och data ger ökad effektivitet, mindre systemadministration och betydligt snabbare och smidigare kundservice.

 

För företag med kontor på flera olika platser kan det bli mycket lönsamt att övergå till IP-telefoni och utnyttja de

många funktionerna i BusinessPhone och vår storskaliga kommunikationslösning MX-ONE™. Med hjälp av företagets IP-nätverk kan ni då skapa ett fullständigt telefoninätverk.

 

Översikt

När BusinessPhone IP-telefoni installeras blir det inte en ”tilläggsfunktion” utan en naturlig del av BusinessPhonesystemet.

De omedelbara fördelarna är lägre samtalskostnader och fullt integrerade datorbaserade telefonifunktioner via företagets nätverk.

Med BusinessPhone IP-nätverkslösning kan två eller flera BusinessPhone-system anslutas till varandra eller till andra företagsväxlar, till exempel Aastra MD110 och MX-One, via nätverk.

Dessutom ger BusinessPhone möjlighet till avancerad IP-telefoni med Aastras IP-klienter, Dialog 4422 IP Office, Dialog 4425 IP Vision och Dialog 5446 IP Premium samt IPBackStage iClient.

BusinessPhone IP-telefoni kan använda den befintliga BusinessPhone-infrastrukturen, till exempel kablage, telefoner (analoga och digitala telefoner samt trådlösa  DECTtelefoner) och CT-tillämpningar (Computer Telephony).

 

Utökade funktioner

Med BusinessPhone IP-telefoni bibehålls och förbättras alla funktioner i BusinessPhone-systemet. Att ha både röst- och datakommunikation i systemet innebär nya möjligheter som både kan höja effektiviteten och förbättra kundservicen.

 

Exempel:

Med BusinessPhone, som en del i ett WAN nätverk, anslutet till en BusinessLink CT-server har medarbetarna tillgång till alla datorfunktioner som om de arbetade i det lokala nätverket – var de än befinner sig.

Integrationen av en H.323 Gatekeeper i BusinessPhonesystemet möjliggör att distansarbetare fullt ut kan delta i organisationens arbetsflöde.

 

Till exempel, om BackStage iClient är installerad på en multimediadator har användaren full tillgång till BusinessPhone-systemets funktioner när han/hon är ansluten till företagets nätverk via en fjärranslutning (RAS). Användaren kan arbeta med sina filer, sin e-post och röstbrevlåda, delta i konferenssamtal och använda andra telefonifunktioner – allt ifrån datorn.

 

Därtill ger IP-telefoni även nya och intressanta möjligheter för systemhantering. Med ”Management over IP” kan du konfigurera, administrera och underhålla företagets BusinessPhone-system var du än befinner dig.

 

Den integrerade Unified Messaging-funktionen är ett annat intressant alternativ som möjliggörs med hjälp av det integrerade IP-systemet.

 

<Till IP-Paket

 

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se   eller   telefon 070-547 38 80 

 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.