logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter            <Till Aastra 700      <Tillbaka till Aastra CMG 

 

 

Aastra CMG Quality Manager "Adminstratörer"

Att sköta en telefonväxeltjänst kan vara ytterst krävande. Alla har åsikter om resultaten och argument baseras sällan på fakta. För att kunna driva telefonväxeln effektivt behöver du fakta om prestationer, trafik, servicekvalitet o.s.v. och du behöver få data presenterade snabbt och i lättbegripliga format.

 

 

CMG-systemet är utformat för att vara enkelt att hantera och underhålla. Tack vare den webbaserade administratörsklienten kan användaren enklare utföra det dagliga arbetet med att komplettera och ändra information genom att konfigurera och underhålla CMG-systemet via Directory Manager.

 

Aastra CMG Quality Manager

Quality Manager (QM) är ett lättanvänt beslutsstödsverktyg som företag kan använda i syfte att optimera telefonisystemet, öka telefonväxelns produktivitet och minska telefonkostnaderna. Växelstatistik i realtid kan visas på en väggskärm med hjälp av CMG QM. Du kan enkelt mäta samtalstrafiken i systemet i realtid och historiskt sett samt utvärdera hanteringen av inkommande samtal. Systemet är utrustat med ett lättanvänt webbaserat rapporteringsverktyg, som genererar rapporter på begäran med hjälp av en funktion för realtidsövervakning. Rapporter kan visas i form av en grafisk vy eller i form av en tabell med utvald information.

 

 

Aastra TeleManagement (TMG)

Telemanagement (TMG) är ett administrationssystem för telekommunikationslösningar med funktioner för övervakning och analys av uppringnings- och svarskvalitet som gör det möjligt att effektivisera telefonisystemet och sänka kostnaderna för telekommunikationen. Uppgifterna kan användas som underlag för debiteringen och framställs i form av ett stort antal olika standard- och specialrapporter. I TMG ingår också en databas över telekommunikationsutrustning med möjlighet till hantering av arbetsorder.

 

Image0014

 

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se   eller   telefon 070-547 38 80

 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.