logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter            <Till Aastra 700      <Tillbaka till Aastra CMG 

 

 

Aastra CMG Speech "Automatiska tjänster"

Öppen dygnet runt och sparar såväl tid som pengar

Genom att utöka telefonistfunktionen med automatisk självbetjäning via telefonen kan företaget uppnå förbättradeservicenivåer för såväl anställda som de som kontaktardem. Funktionerna underlättar dessutom för telefonisternai deras dagliga arbete så att de kan fokusera påviktigare uppgifter.

 

Aastra CMG Speech kompletterar programsviten CMG

med automatisk självbetjäning för slutanvändare via telefonen. Programmet besvarar samtal och ger den som

ringer aktuella tillgänglighetsuppgifter och kontaktalternativ om samtalet inte kan besvaras. Med CMG Speech har den som ringer dessutom möjlighet att lämna röstmeddelanden, som den uppringda personen omedelbart

kan nå via Office Web eller telefonen. Tack vare teknik för

taligenkänning erbjuds den som ringer en mängd funktioner.

 

Aastra CMG Speech innehåller tre program:

  • CMG Speech Office (IVR och VoiceMail)
  • Speech Attendant
  • InConference

Speech Office IVR – CMG IVR-programmet har två huvudfunktioner: automatisk hantering av inkommande samtal via telefonen och aktivitetsregistrering för kontorsanställda. Programmet förser automatiskt uppringaren med aktuella tillgänglighetsuppgifter och flera olika kontaktalternativ om samtalet inte kan besvaras. Uppringaren erbjuds olika alternativ, t.ex. att lämna ett röstmeddelande, skicka sitt telefonnummer via SMS eller e-post, kopplas till någon annan medarbetare eller till något annat telefonnummer.

 

Speech Office VoiceMail – Tack vare VoiceMail slipper telefonister och medarbetare ta meddelanden åt varandra.

Programmet har grundläggande men effektiva och användarvänliga röstbrevlådefunktioner. Om en kund ringer upp när du inte kan svara får personen i fråga ett snabbt, effektivt svar och har möjlighet att lämna ett röstmeddelande. Telefonister och kontorsanvändare kan välja hur de vill ta emot meddelanden om inkomna röstmeddelanden, t.ex. via e-post eller SMS.

 

Speech Attendant – Många av de samtal som tas emot av företagets telefonister är rutinsamtal. Speech Attendant är en röststyrd tjänst som främst utgör ett komplement till telefonisten. Ur ett systemperspektiv är Speech Attendant jämförbar med den mänskliga telefonisten, vilket innebär att den kan komplettera honom eller henne. Den beter sig med andra ord som en vanlig telefonist och kan hämta samtal från de vanliga köerna med hjälp av funktioner för exempelvis samtalsöverföring,

nummerinformation om anknytningar och mobiltelefonnummer i företagets telefonlista. Speech Attendant tar aldrig rast och kan besvara dina samtal dygnet runt.

 

InConference – Konferenssamtal har tidigare varit svåra att planera och genomföra. Med InConference blir det lätt. Programmet är helt integrerat med programsviten Aastra CMG och genom att implementera det får du tillgång till användarvänliga metoder för att upprätta konferenssamtal. Din anknytning förvandlas helt enkelt till en telefonkonferensbrygga. Sett ur slutanvändarens perspektiv är den viktigaste funktionen i InConference att det enda en person behöver veta för att delta i en telefonkonferens är mötesordförandes anknytningsnummer.

Du kan enkelt skapa en bokning i din ekalender och bjuda in konferensdeltagarna genom att välja deras namn. Om du vill säkerställa att det endast är inbjudna deltagare som får tillgång till konferensen kan du använda en PIN-kod för konferensen.

 

Aastra CMG Speech

Aastra CMG Speech "Automatiska Tjänster"

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se   eller   telefon 070-547 38 80

 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.