logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter            <Till Aastra 700       <Tillbaka till Aastra CMG 

 

 

Aastra CMG NOW "Telefonistapplikation"

Telefonisten är en av företagets viktigaste kommunikationspunkter.

Den allra första kundkontakten går inte sällan via just växeln. För att lyckas i dagens företagsklimat är det viktigt att säkerställa hög tillgänglighet och att inte missa några telefonsamtal. Det är viktigt att kunder och affärspartners alltid får ett vänligt och professionellt bemötande och givetvis snabbt kommer i kontakt med rätt person. Om du dessutom kan tillhandahålla detaljerad information kommer du garanterat att ge ett positivt första intryck.

 

 

Aastra CMG NOW Attendant

Telefonistapplikationen ger effektivt stöd genom ett stort

antal integrerade funktioner som hjälper telefonister att prestera sitt allra bästa. Den logiska strukturen och utformningen gör det lätt att komma i gång samtidigt som telefonistapplikationen NOW är ett utmärkt verktyg för telefonister som behöver kunna hantera stora trafikvolymer och kontinuerligt bli mer produktiva. Samtalshantering och tillgänglighetsfunktioner är integrerade i en enda applikation.

 

I ett automatiskt popupfönster visas aktivitets- och kontaktprofil för den anknytning som rings upp. Telefonisten kan direkt ge korrekt information om de anställda: tillgänglighet, pågående aktiviteter, när personen kan nås, plats i organisationsstrukturen, om en kollega kan ta samtalet o.s.v. Utformning och skärmlayout i NOW bygger på ständig utveckling i samarbete med telefonister från alla typer av företag. Funktioner och kommandon är lätta att lära sig och använda. Med NOW kan telefonisten utföra alla funktioner från tangentbordet

och behöver inte använda musen. Samtalshanteringen går fortare, väntetiden före svar kan kortas och telefonisten har full kontroll över alla samtal.

 

 

 

Telefonistapplikationen NOW ger:

  • Åtkomst till uppdaterad information om tillgänglighet och aktivitetsstatus för samtliga anställda
  • Snabba svar, snabb koppling
  • Effektiva metoder för hantering av stora samtalsvolymer
  • Information om linjestatus i realtid
  • Användarvänlig, lättanvänd utformning framtagen i
  • samråd med telefonister

 

 

 

 

Aastra CMG Visit

 

Med CMG Visit får du en sofistikerad besöksrutin som uppskattas av alla: medarbetare som får gäster, telefonister, receptionister och inte minst besökande kunder och partners. Med Visit blir varje besökare bemött som en VIP-gäst. I Visit kan du ta fram listor över aktuella och kommande gäster, skriva ut besöksbrickor och checka ut gäster med hjälp av streckoddsläsaren. Besökare kan använda sig av självregistreringsfunktionen eller registreras i förväg via Aastra CMG Office Web.

 
Telefonistapplikationen Aastra CMG NOW

Aastra CMG NOW Telefonistapplikation

 

Telefonistapplikationen Aastra CMG NOW har utmärkta funktioner för samtalshantering och telefonisten kan ge kunderna snabbare och mer personlig service

 

 

Image0003

 

 

Aastra CMG Visit "Besökare"

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se   eller   telefon 070-547 38 80

 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.