logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till Aastra MX-ONE Compact

 

 

 

Funktionalitet är nyckeln

 

Image0003

 

 

Huvudbudskapet, UC handlar inte bara om telefoni eller program, men en kombination av produkter som i kombination ger en komplett lösning som erbjuder en effektiv kommunikation. 

Som tidigare nämnts, ger Aastra en bred portfölj av UC applikationer som har en inverkan på företagens produktivitet och förbättrar prestanda kundernas affärssystem genom att utveckla och stödja processer företagets affärssystem. Aastra UC Apps har ett verkligt användarvänligt centrerad metod och bygger på öppna standarder och öppna gränssnitt med rörlighet som en del gör det möjligt för kunderna att göra din egen takt migration. Här kommer vi att borra ner i specifika produkter i MX-ONE ™ portfölj som tillsammans gör att du kan uppnå detta.

Kommunikationsplattform - MX-ONE ™ Telephony Server
Viktiga ord som är viktigt att stödja UC och tillåter ett företag att implementera och använda sig av UC applikationer:
Att ha en kommunikationsplattform som tillåter en blandning av traditionella TDM-baserade tjänster till en fullständig SIP baserad IPPBX körs på en Linux OS. För kunder som kör vår MD110-plattform erbjuder vi en smidig migrering för att få dem fördelarna med SIP-världen, samtidigt som den redan gjorda investeringar. Och detta i sin egen takt när det är affärsmässigt lönsamt.
Övergången till IP släpper den fulla potentialen av distribuerad arkitektur, erbjuder utspridda organisationer kostnadseffektiva övergången till ett enda system.
Fortfarande ledning och program är helt central eftersom det är ett logiskt system.
Byggt på öppna standarder som SIP och CSTAV3/XML
Webbaserat system förvaltning och admin. verktyg

Multimediakonferenser? Videokonferens lösningar, såsom ViPr, som erbjuder en rad tjänster även avancerade multimedia videokonferenser, samarbete och virtuell närvaro liksom? Multimedia konferensverksamhet som kan skalas upp till flera hundra terminaler.

Samarbete & Närvaro - Att göra din dagliga kommunikation
Som en del av vår Unified Communications strategi integrerar vi med stora leverantörer varumärke samarbete, såsom Microsoft OCS och IBM Lotus Sametime. Efter halva planen är att federera egna med OCS / Sametime för att ge våra kunder ett unikt samarbete nätverk.

Unified Messaging
Vi erbjuder en översta hyllan Unified Messaging lösning med MX-ONE ™ Messaging. Detta är en avancerad röstmeddelandesystem erbjuda automatisk telefonist, röstbrevlåda och integrerade Unified Messaging samt Unified Fax, så kontorsanställda se alla sina VM-meddelanden och fax via populära stationära e-postprogram som Microsoft Outlook, Lotus Notes, eller någon annan IMAP4 kompatibelt e-postsystem. Den erbjuder även mobila arbetstagare funktioner som text till tal - förmågan att lyssna på e-postmeddelanden via en vanlig telefon eller mobiltelefon.

Integrerad Mobility
Integrerad rörlighet med DECT, Fixed Mobile Convergence till avancerade mobila lösningar för att möjliggöra ökad produktivitet och tillgänglighet för medarbetare på resande fot om de är på plats på kontoret lokaler eller på annan plats. Aastra kunskap om fasta, mobila och företagsnät, mobila enheter och applikationsutveckling ger oss en unik position för att möta behoven hos den mobila arbetsstyrkan.


Trådlösa produkter - DECT, IP, DECT, WiFi
Mobile Extension Produkter: Aastra Mobile Client, som erbjuder en intuitiv GUI för en touch mitten samtal avancerad funktion hantering, least cost routing motorn för att minska mobilräkningar med så mycket som 50% eller mer och den resande SIM-funktion, möjliggöra fullt Mobile Extension-funktionalitet även halvvägs över jorden samtidigt betalar endast för ett lokalsamtal.


Komplett Contact Center-lösningar
Med Solidus eCare erbjuder vi Call Center-lösningar inklusive kraftfulla Agent Desktop, kompetens-based routing, integration mot större CRM-applikationer (SAP, Siebel mm), realtid övervakningsverktyg och applikationsförvaltning samt multimedia, multimodala contact centers (hantering av röst- , video, text, e-post och fax) från små till stora callcenter hantering miljontals samtal.

Attendant & Kontakt förvaltn.kostn
Med Contact Management Suite (CMG), erbjuder vi en komplett svit av applikationer från PC-baserad skötare, softphone och webbaserade användare GUI till en avancerad taligenkänning motor röst-aktiverat aktivitet och preferens förvaltning

Slutpunkterna för att kunna fullt ut använda sig av UC applikationer och funktioner Terminaler och klienter -?.? Utseendet är detsamma känsla analoga, digitala, IP-och trådlösa telefonlurar, att softphones och CTI applikationer passa olika företag användarnas behov och individuella behov Vi erbjuder du analoga, digitala och systemtelefoner, Enterprise IP-telefoner, vår Wi-Fi robust terminal

 

 

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se   eller   telefon 070-547 38 80 

 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.