logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter          <Till Hemarbetsplats          Till Beställningsformulär>

 

 

 

Mitel 2380ip – Bekväm och effektiv

  

Det enda som krävs är att det finns en Internetanslutning (DSL) så att man kan använda en IP-systemtelefon eller

Mitel 2380ip Softphone.

Om distansarbetarens dator ansluts till ett VPN-nätverk via säker anslutning, kan nätverket också användas för röstkommunikation.

Då får telefonkommunikationen ännu starkare skydd.

Mitel 2380ip ger kompletta telefonifunktioner på din PC. Med Mitel 2380ip installerad omvandlar du datorn till en telefon och får, så snart du är ansluten till nätverket, tillgång till alla telefonifunktioner. Mitel 2380ip sätter nya standarder inom den PC-baserade telefonin. I det dagliga arbetet bevisar 2380ip sin höga klass genom att erbjuda det största utbudet av professionella funktioner tillsammans med en attraktiv, användarvänlig design.

 

Med en enkel men ändå modern design integreras Mitel 2380ip diskret på PC-skärmen.

Bakom användargränssnittets yttre döljer sig ett överflöd av bekväma funktioner och valmöjligheter vilka tillåter användaren att skräddarsy funktionerna efter sina önskemål.

 

Med Mitel 2380ip behöver inte användaren avstå från någon av de funktioner som blivit standard på de traditionella telefonerna – snarare tvärt om: Alla viktiga funktioner, så som samtalslog och telefonbok, finns enkelt tillgängliga – det enda som krävs för att nå dem är ett klick på musen. Under ett samtal kan en konferens initieras, samtal kan vidarekopplas eller sättas på vänt – Aastras intelligenta Softphone ser till att alla systemfunktioner alltid finns tillgängliga.

 

 

Alltid och var som helst

Mitel 2380ip är den ideala lösningen för alla som önskar kombinera sin telefoni med PC:n. Genom enkel anslutning till företagsnätverket via VPN (Virtuellt Privat Nätverk) utgör Mitel Softphone det självklara alternativet för fältpersonal och för alla som regelbundet reser i jobbet. Personal kan få tillgång till samma funktioner och telefonböcker som på telefonen. Fördelarna är uppenbara: var du än befinner dig kan du alltid använda din personliga telefon, du kan alltid bli nådd på ditt vanliga telefonnummer och du syns under ditt vanliga telefonnummer vid externa förbindelser.

 

Allt under kontroll

Telefonfönstret ger ständig överblick över aktuella förbindelser och erbjuder, för varje steg under samtalet, de passande användbara funktionerna. Informationsfönstret och den intuitiva Foxkey – funktionen är välbeprövade och grundläggande koncept hos Aastras telefonterminaler.

 

Image0001  Image0002

 

 

Systemkrav:

• Windows PC med Windows 2000 (SP3), Windows Server 2003, Windows XP (SP2) eller Windows Vista

• IP – nätverk med en kvalitet som är adekvat för VoIP .

• VPN, om mobila medarbetare eller hemarbetare ska inkorporeras

 

Mjukvaran installeras direkt på PC:n, medan licensen aktiveras på IntelliGate kommunikationssystemet

 

Image0004

Full komfort

Med en funktionalitet som nära nog speglar Mitels systemtelefonterminaler kan Mitel 2380ip erbjuda full komfort och ger tillgång till alla viktiga telefonifunktioner på din PC. Hanteringen sker direkt på PC:n via musen och tangentbordet.

 

Allt som krävs för att ringa eller ta emot samtal är ett USB- headset eller handset kopplat till PC:n. Givetvis stöder Mitel 2380ip inte bara standard- och USB- headsets utan även alltmer populära Bluetooth- headsets, som tillåter ännu större rörelsefrihet.

 

  

Smart telefonbok

Precis som alla systemtelefoner har Mitel 2380ip en integrerad telefonbok. Denna ger tillgång till användarens egna personliga telefonnummer så väl som till interna eller externa företagstelefonböcker. En praktisk egenskap är förmågan att ringa upp via namn. Så fort du slår in första bokstaven i namnet på personen som du vill ringa upp, börjar Mitel Softphone att välja ut motsvarande namn från telefonböckerna och visar dem i en lista. Genom att slå in ytterligare bokstäver reduceras och förfinas listan på de visade namnen. Användaren kan sedan enkelt scrolla igenom listan. När den önskade kontakten har hittats, kan denne väljas genom att helt enkelt trycka på Enter-knappen. Enklare kan det knappast bli att ringa ett samtal! Dessutom visas kontakter som sparas i telefonboken både vid inkommande och utgående samtal med namn och telefonnummer – användaren har alltid full koll.

 

 

Praktisk och professionell

En praktisk utbyggnad är den extra tangentbordsmodulen som Mitel Softphone tillhandahåller. Denna ger användaren ytterligare teamknappar, funktioner och telefonnummer genom ett par enkla tryck på tangentbordet. Teamknapparna talar snabbt om vilka gruppmedlemmar som för tillfället är lediga/upptagna eller har inkommande/väntande samtal. Allt som krävs är ett ögonkast. Interna samtal och konversationer visas i grönt och externa samtal i rött. Viktiga telefonnummer kan dessutom sparas med tre olika ikoner. Dessa ger snabb och tydlig information huruvida det sparade numret representerar en affärsanknytning, en privat anknytning eller en mobil anknytning. Funktionsknapparna möjliggör smidig direkttillgång till de önskade funktionerna. Allt som krävs om du exempelvis vill vidarekoppla dina samtal eller aktivera din voicemail är en knapptryckning!

 

 

Image0003

 

 

 

 

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se

Eller via telefon 070-547 38 80

 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.