logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter     <Till Aastra MX-ONE     <Till Aastra CMG     <Aastra Call Center   <Aastra Produktportfölj  

 

 

Aastra 700                 

"Det handlar om att sätta användaren i centrum"

Flexibel

  • Helt integrerad mobilitet

  • En kontaktväg oavsätt telefon

  • Full kommunikations- och kostnadskontroll

  • Webbaserat hanteringsverktyg

Användarvänlig

  • Integrerade applikationer

  • Ergonomiskt utformat användargränssnitt

  • Intuitivt att hantera och använda

En smart investering

  • Baserat på öppen standard

  • Integrerat investeringsskydd

UC med användaren i fokus

Med Aastra 700 får du en företagskommunikationslösning om möjliggör snabbt, kostnadseffektivt genomförande av

Unified Communications med användaren i fokus. Den passar för små och medelstora företag och kan skala från 50 till 300

användare. Aastra 700 levereras med en komplett uppsättning integrerade applikationer inklusive röstbrevlåda med unified messaging (röst, fax och chatt), hänvisning och webbaserat gränssnitt för användare.

Aastra 700 använder den öppna standarden Session Initiation Protocol (SIP) , som sätter användaren i centrum för kommunikationen.

 

Den är användarvänlig

Aastra 700-lösningen är byggd för att uppfylla dina kommunikationsbehov när som helst och var som helst.

Med en bred svit integrerade program kan du dra nytta av en mängd funktioner som uppfyller olika behov, oavsett om du

befinner dig på kontoret eller på resande fot. Med Aastra 700 får du användarvänliga applikationer som passar dina kommunikationsbehov. Användarvänlighet är i fokus på så sätt att du som användare är i centrum av kommunikationen.

Med denna lösning får du ett märkbart intuitivt och lätthanterat system och ett ergonomiskt utformat användargränssnitt.

 

 

Aastra 700 baspaket

Aastra 700 är en ”allt-i-ett”-lösning som vänder sig till små och medelstora företag och har kapaciteten från 50 till 300 användare. Den bygger på den väl etablerade MX-ONE™ portföljen med ett antal ihopsatta basblock och en uppsättning valfria tilläggsprodukter. Kombinationen Aastra 700 och dess applikationer ger rätta mixen av komponenter för att tillhandahålla en överlägsen lösning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefonisystem

Den primära byggstenen i Aastra 700 är telefonisystemet. Det IP-baserade telefonisystemet består av en telefoniserver och en media gateway. Båda dessa komponenter kan enkelt integreras i din befintliga IT-miljö.

 

 

 

 

 

 

 

 

Administrationsverktyg "Manager Provisioning"

Manager Provisioning ger en enhetlig hantering av användaroch tjänsterelaterade uppgifter för hela lösningen via ett och

samma gränssnitt. Nya användare kan läggas in i såväl telefoniservern, som i telefonist/hänvisningssystemet eller röstbrevlådesystemet. Du behöver inte växla mellan olika verktyg.

 

 

 

 

 

Röstbrevlåda "OneBox 5.0"

Ger dig total kontroll över alla dina meddelanden oavsett om du sökts på din mobil eller på din fasta telefon. Den ger grundläggande röstmeddelanden och kan expanderas till att omfatta Unified Messaging med Microsoft Outlook, Lotus Notes

och Novell GroupWise.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakthantering "Telefonistarbetsplats NOW"

Kontakthanteringspaketet erbjuder dig en mängd verktyg som avancerade telefonistfunktioner, chatt, samtalsloggning och närvarohantering. Telefonistapplikationen erbjuder effektivt stöd genom ett stort antal integrerade funktioner och försäkrar ett högkvalitativt telefonistbemötande. Mångsidiga applikationer som ger kontorsanvändare möjlighet att kontrollera hur inkommande samtal hanteras till exempel under ett möte. Applikationen har också en online-katalog som ger tillgång till kollegors aktivitets- och närvaroinformation. Paketet erbjuder också en webbaserad applikation som gör att du kan utveckla och upprätthålla ett professionellt nätverk inom företaget. Applikationen möjliggör samarbete med kollegor mellan arbetsgrupper, delar information och dokument, förvaltar aktiviteter och status och utför sökningar i företagskatalogen.

 

 

 

Aastra 700 tillval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aastra Mobile Integration "AMC och AMC+"

Med Aastras mobiltelefonklient får du bättre effekt av investeringarna i ditt kommunikationssystem för din mobila

personal. Mobiltelefonklienten skapar automatisk tillgång till Aastras mobila anknytningstjänster för mobilintegration i

ditt kommunikationssystem. Mobilanvändaren kan använda kortnummer i kombination med mobil anknytning för att få

tillgång till alla de tjänster som finns i bordstelefonen. Den dynamiska mobila ekonomivägvalsfunktionen (LCR) minimerar roamingkostnaderna genom att samtalet går den minst kostsamma vägen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktcenter "Solidus eCare Lite" 

Aastras kontaktcenter erbjuder IP och mobilitetsaktiverade kontaktcenterlösningar för företag av alla storlekar och presenterar även helt IP-baserade lösningar. Det är möjligt att ha kontaktcenteragenter placerade utanför kontaktcentrets huvudsajt och ändå vara en helt integrerad del av det, tex. genom mobil anknytning, remote anknytning eller via IP-ankytning. Kontaktcenteragenterna får tillgång till samma funktionalitet oavsett var de befinner sig, d.v.s. på huvudkontoret, i en filial eller någon annanstans.

 

 

 

 

 

 

PC-telefon (softphone)

Aastras PC-telefon är en Unified Communications klient som förutom att erbjuda grundläggande funktioner såsom att ringa och ta emot samtal, ger den användarna tillgång till kollegornas närvarostatus, chatt och att på ett enkelt sätt söka efter interna telefonnummer. Genom PC-telefonen kan kontaktcenteragenten lätt nå och ta hjälp av resurser i andra delar av organisationen.

 

 

 

 

 

CMG, Kalenderkoppling

Gör att dina bokningar överförs automatiskt från din kalender (t.ex. Microsoft Outlook, Lotus Domino Notes och Novell GroupWise) till kontakthanteringssystemet och görs tillgängliga för telefonister, andra användare och talad hänvisning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CMG, Besökshanteringssystem "Visit Management"

Med Aastras besökshanteringssystem får du en sofistikerad besöksrutin som uppskattas av alla, medarbetare som gäster, telefonister, receptionister och inte minst besökande kunder och affärspartners. Systemet fungerar i fyra steg: förberedelse genom förhandsregistrering av besökare, välkomnande och registrering i receptionen, internt omhändertagande och slutligen rapportering. Alla steg är integrerade och bygger på samma besöksuppgifter. Rutinen är effektiv, men framför allt ger den besökaren en känsla av att vara väntad och välkommen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administrationsverktyg "Manager Provisioning"

Manager Provisioning ger en enhetlig hantering av användaroch tjänsterelaterade uppgifter för hela lösningen via ett och samma gränssnitt. Nya användare kan läggas in i såväl telefoniservern, som i telefonist- och hänvisningssystemet eller röstbrevlådesystemet.

Du behöver inte växla mellan olika verktyg.

 

System management

•Webbaserat för enkel åtkomst och distribution

•Känt ”IT kompatibelt” gränssnitt

•Uppgiftorienterad för enkel hantering

•Uppmuntrar självbetjäning av systemadmin och vanliga användare

 

 

 

Image0012

 

 

 

Image0007

 

 

 

Image0008

 

 

 

Image0014

 

 

 

 

Image0013

 

 

 

Image0009

 

 

 

Image0015Image0016

AMC+ Symbian telefonkonferens pågår

 

 

 

 

Image0004

 

 

 

Image0018Image0019

 

 

 

 

Image0029

 

 

 

Image0032

 

 

 

Image0030

 

 

 

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se   eller   telefon 070-547 38 80 

 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.