logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter                 Till Beställningsformulär>          <Till Mitel DECT-basstationer  

 

 

 

Mitel DECT-telefoner

 

dt390_270x270

DT390-Enkelhetensjälv

DT390 har en upplyst display i svartvitt och gråskala. Menyerna är logiska och vissa funktioner, som den centrala telefonboken, är förinställda. De funktioner som man ofta använder, som företagskatalogen, blir därför lättillgängliga. DT390 har en vibratorsfunktion, en standardkontakt för headset samt högtalarfunktion.

DT413

DT413-Standard telefon för industri och krävande miljöer

Dessa telefoner har alla egenskaper man kan önska sig hos en trådlös telefon. De är robusta, extremt hållbara och utformade enligt ett flertal specifika krav. Telefonerna kan användas i tuffa miljöer eftersom de uppfyller kraven för IP-skyddsklass 65 (IP65). Telefonerna är perfekta för fabriker, sjukhus och hotell där personalen ständigt rör sig i lokalerna.

DT423

DT423-När du behöver larmfunktioner i tuffmiljö

DT423 är utformad för arbetsplatser där säkerhetsnivån är hög eller nödsituationer kan uppstå. Bland specialfunktionerna finns ett inbyggt personligt larm och fall-/rörelselarm.

DT433

DT433-När ATEX är ett krav

DT433 är en explosionsskyddad telefon för användning i potentiellt farliga miljöer. I likehet med DT423 hanterar den personlarm och fall-/rörelselarm. DT433 efterlever direktivet ATEX 94/9/EC.

 

dt690_270x270

DT690-Det självklara valet för användare som ställer höga krav

DT690 har en modern design, färgdisplay och intuitiva menyer. Knapparna är bekväma att använda – det behövs bara ett knapptryck för att öppna telefonboken. Den praktiskt placerade knappen längst upp på telefonen kan ställas in för flera olika funktioner efter användarens val.

dt690_270x270

DT692-När man behöver kunna larma

DT692 är det självklara valet för krävande användare som dessutom efterfrågar larmfunktionalitet. Sammantaget är den här telefonen det perfekta valet för sjukhus, lätt industri och liknande miljöer. Med larmknappen på ovansidan av telefonen kan användaren ge ett personligt larm till larmservern, där den kan distribueras till rätt mottagare automatiskt.

Mitel 612d-DECT kontorstelefon

Mitel 612d i DECT-telefonfamiljen Aastra 600d är instegsmodellen för verksamheter. Med en 2-tums TFT-skärm i färg ger den dig en optimal överblick och enkel navigering i de tydliga menyerna. Den stöder dessutom servicealternativ som trådlös nedladdning av inbyggd av programvaran*, vilket ger sänkta servicekostnader.

* Om det stöds av den automatiska telefonväxeln

620d-DECT-telefon

Mitel 620d-Avancerad DECT-telefon för den krävande användaren

Den stora TFT-färgskärmen ger tydlig grafisk display och perfekt läsbarhet även under svåra ljusförhållanden. Displayens storlek erbjuder perfekta förutsättningar för intuitiv vägledning och ergonomi. Flera fritt programmerbara tangenter ger enkel navigering och enkel användning av olika linjer. Utrustad med Bluetooth-gränssnittet för ett trådlöst headset, ger Aastra 620d maximal rörelsefrihet.

Litium-jon-batteriet kan laddas via USB-gränssnittet, oberoende på typ av laddningsstation

Mitel 622d - Trådlös digital telefon - DECTGAP

Den bekväma Mitel 622d har en stor belyst 2 "grafisk färgdisplay och 8 programmerbara knappar ger dig snabb åtkomst till dina favoritfunktioner. Handenheten är utrustad med Bluetooth-gränssnitt för trådlösa headset och kommer med en möjlighet för en högre kapacitet batteri. Vidare GAP-standard stöds.

 • TFT-skärm i färg (2 tum, 176 × 220 punkter, 65 536 färger)
 • Telefonbok med 200 kontakter*, med 8 möjliga poster vardera: jobb-, privat- och mobilnummer; e-postadress*, fax*, snabbuppringning, ringsignal* och namntilldelning
 • VIP-telefonbok med 6 poster
 • Filter för omgivande brus för miljöer med hög ljudnivå
 • 44 polyfoniska ringsignaler (Midi-typ), 29 vanliga ringsignaler och 7 larmsignaler med automatisk volymkontroll finns att välja mellan
 • Upp till 5 användarprofiler för till exempel headset eller mötesanvändning kan konfigureras
 • Handsfreeanvändning
 • Headsetkontakt (2,5 mm-uttag) och stöd för Bluetooth-headset (handsfreeprofil)
 • 1 programmerbar snabbknapp
 • 2 programmerbara navigeringsknappar*
 • 2 programmerbara menyknappar*
 • 3 programmerbara sidoknappar*
 • Smart batterihantering
 • Mini-USB-gränssnitt för PC
 • 3 LED-lampor i färg som kan ställas in för visualisering av olika funktioner
 • Stöd för meddelande- och larmapplikationer*

      * Om det stöds av telefonväxeln


aastra630d_ani_270

Mitel 630d-DECT-telefon för användning i krävande arbets miljöer

Enheten uppfyller industriell standard IP 65 och kan med sitt dammskydd samt jet-resistans skydd användas var som helst - utomhus eller i produktionen inomhus. Den är lätt att rengöra och uppfyller därmed höga hygienkrav, vilket gör den idealisk för sjukhusmiljöer.

Med den inbyggda "mandown" funktionen är telefonen perfekt för militär eller fängelse, eller olika anstaltsmiljöer.

  

 

Mitel 632d - Trådlös digital telefon - DECTGAP

 • Color TFT display
 • VIP phonebook with 6 entries
 • Ambient noise filter for loud environments
 • 44 polyphone ring tones, 8 normal ring tones and 7 alarm tones with automatic volume control can be assigned
 • Up to 5 user profiles for headset use or meeting usage can be configured
 • Hands free operation
 • Headset connector and Bluetooth headset support
 • Intelligent battery management
 • Mini USB PC interface
 • 3 color multi-purpose LED, which can be set for visualization of functions
 • Stöder för meddelande och varna applikationer
 • Vibrator för vibra-samtal
 • Man ned, ingen rörelse och flykt larm
Mitel 632d uppfyller industriell standard IP 65. Den är mycket lätt att rengöra och uppfyller höga hygienkrav, vilket gör det idealiskt för vårdsektorn. Med den inbyggda sensorn larm i telefonen som är perfekt för säkerheten yrken eller fängelser och häkten. En ytterligare nödsamtal gör 632d till den idealiska följeslagaren, inte bara för säkerhets-relaterade yrken, men även för sjukhus och vårdinrättningar.

Mitel 650c - Trådlös digital telefon - DECTGAP


Mitel 650c är DECT telefonen för professionell verksamhet teleph­ony, som erbjuder en utmärkt ljudkvalitet enligt

CAT-iq-standard. Här finns fritt programmerbara tangenter, 53 ringsignaler samt sju larm toner och en bred TFT färgskärm. Detta garanterar en mycket god överblick och lätt opera­tion. Andra användarvänliga funktioner inkluderar tillgång till katalogen företag, en lokal katalog med upp till 200 kontakter, alla med åtta ingångar och ett headset-uttaget. För att lagra enheten rapporter och de viktigaste inställningarna (till exempel telefonbok) är (tillval) Mitel micro SD-kort den perfekta platsen.

Här finns fritt programmerbara tangenter, 53 ringsignaler samt sju larm toner och en bred TFT färgskärm. Detta garanterar en mycket god överblick och lätt opera­tion. Andra användarvänliga funktioner inkluderar tillgång till katalogen företag, en lokal katalog med upp till 200 kontakter, alla med åtta ingångar och ett headset-uttaget. För att lagra enheten rapporter och de viktigaste inställningarna (till exempel telefonbok) är (tillval) Mitel micro SD-kort den perfekta platsen.

CAT-iq-standard. Här finns fritt programmerbara tangenter, 53 ringsignaler samt sju larm toner och en bred TFT färgskärm. Detta garanterar en mycket god överblick och lätt opera­tion. Andra användarvänliga funktioner inkluderar tillgång till katalogen företag, en lokal katalog med upp till 200 kontakter, alla med åtta ingångar och ett headset-uttaget. För att lagra enheten rapporter och de viktigaste inställningarna (till exempel telefonbok) är (tillval) Aastra micro SD-kort den perfekta platsen.

Laddningsställ-Laddningsställ för Mitel 600c/d

Laddningsstället är perfekt i miljöer där medarbetarna inte har en fast arbetsplats – till exempel på sjukhus eller i butiker på varuhus osv. Det är ett grundkrav om medarbetarna ska vara tillgängliga att de har en trådlös telefon som är ständigt tillhands. Ett laddningsställ för flera lurar på en central plats på kontoret får dina medarbetare bekvämt tillgång till ständigt fulladdade telefoner som kan användas av alla. Telefonerna kan göras personliga via individuella PIN-koder.

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se

Eller via telefon 070-547 38 80

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.