logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till Produkter  

Mitel MiVoice Office 400                                     Home

kommunikationsservrar

         

MiVoice Office 400

MiVoice Office 400 är synonymt med modern affärskommunikation med en säkrad framtid. MiVoice Office 400 kan utökas från fyra upp till 600 användare och är idealisk för användning i små och medelstora företag och organisationer.

MiVoice Office 400 öppnar det fulla prestationsspektrat utmärkande för modern affärskommunikation: MiVoice Office 400 är en allt-i-ett-lösning för Unified & Collaborative Communications som kan integreras fullständigt i systemet.

I sortimentet ingår kommunikationsservrar, terminaler, programvara och mobilitetslösningar samt Unified & Collaborative Communications. Telephony and more - Best Performance for your Business Communication

Mer än bara telefoni – Gränslös kommunikation

Den centrala servern hanterar intern och extern anslutning. Det är också den som tillhandahåller telefonifunktioner och kommunikationstjänster. Övergången från IP-baserad till traditionell analog eller digital telefoni säkerställs med integrerade media gateways.

Fördelar med MiVoice Office 400

 • Spjutspetsteknik som VoIP, SIP och XML lägger grund för innovativa kommunikationslösningar.
 • Sömlös åtkomlighet i företagets lokaler (DECT, SIP-DECT och WLAN) och utanför (FMC) med professionella, integrerade mobilitetslösningar.
 • Brett terminalutbud.
 • Enhetlig, intuitiv användning av alla terminaler som integreras i systemet (fasta telefoner, trådlösa telefoner, Softphone, mobiler).
 • Unified & Collaborative Communications.
 • Särskilda lösningar för kontaktcentra, vårdinrättningar och hotell samt övervaknings- och larmsystem.

Teknologiskt oberoende och framtidssäkrad utveckling tack vare öppen systemarkitektur och användning av globala standarder (SIP).

MiVoice 400 består av tre kommunikationsservrar för olika företagsstorlekar:

 • MiVoice 415: 2 till12 användare
 • MiVoice 430: 6 till 50 användare
 • MiVoice 470: 20 till 400 användare

Inom ett nätverk som omfattar upp till 600 användare och 40 system eller geografiska platser, har samtliga tillgång till alla tjänster kommunikationsservern MiVoice 400 erbjuder.

 • Hotellpaket
 • MiVoice 400 kommunikationsservrar (MiVoice 415, 430 och 470) erbjuder skräddarsydda lösningar för hotell, pensionat, vårdhem och alla företag som erbjuder telefoni för gäster.
 • I tillägg till de redan kända funktionena erbjuder MiVoice 400 nu flera branschspecifika funktioner och applikationer för hotell och gästhantering, från fyra upp till 600 portar. Det nya hotellpaketet kan sömlöst integreras i hotellets befintliga processer och miljöer.
 • Funktioner för receptionen
  För personalen i receptionen erbjuder MiVoice 400 hotellpaketet tre olika lösningar: från den enkla lösningen med en MiVoice 5380 respektive MiVoice 5380ip för små företag, bekväma webbaserade Hospitality Management för små eller medelstora företag och PMS (Property Management System) via FIAS gränssnitt för stora företag. Alla tre lösningar kan lätt kombineras med varandra.
 • Hotellpaketet MiVoice 400 innehåller en enkel och in- och utcheckning, möjligheten till detaljerad fakturering av samtalsavgifter och statuskoder som städpersonalen knappar in i telefonerna. Och sist men inte minst kan du välja att välja de mest lämpliga från ett brett spektrum bekväma och lättanvända telefoner (analoga, SIP, IP eller digitala).
 • Fördelar för gästerna
 • Naturligtvis också dina gäster kommer att gynnas av den nya hotellpaketet. Således har till exempel gästtelefonerna en voicemailbox och Meddelande väntar-indikering (MWI) visar på en gång att ett nytt meddelande har kommit. Dessutom erbjuder varje telefon en integrerad väckarklocka och trådlösa terminaler för 600D-serien har även en ”baby-call”-funktion. Vid avresan kan personalen i receptionen skriva ut en detaljerad faktura för samtalsavgifter. Gästen kan också vara säker på att alla privata data såsom samtalslistor och röstmeddelanden raderas vid utcheckningen.
 • MiVoice 400 hotellpaket kan lätt integreras i de befintliga MiVoice 400 systemen.

Produkt nedladdningar: 

                                            MiVoice Office 415

                                    MiVoice Office 430

                                            MiVoice Office 470

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se                               Home

Eller via telefon 070-547 38 80

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.