logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter

 

 

 

 

Mitel OfficeSuite

Aastra OfficeSuite, CTI Klient i datorn 

 

 

Ring enkelt via datorn

Mitel Office Suite är en Windowsbaserad CTI-klient som via en licens erbjuder ett stort antal användarvänliga funktioner. Det blir enkelt att ta emot, behandla och vidarebefodra samtal - genom telefonfönstret på skärmen får du full kontroll över din telefoni.

Du får t ex. tillgång till telefonlistor och återuppringning, och du kan genom en snabb blick på skäpmen se om en kollega är upptagen i telefon eller sitter i möte. OfficeSuite gör det möjligt att ringa upp genom att enkelt tryck med musen. Via outlook, via Internet eller via Word....

 

Callmanager-enkelt att ringa upp

Det praktiska pop up- fönstret är ett enkelt och användbart telefonverktyg. Placera pop up- fönstret uppe i hörnet, eller låt fönstret visa sig, när telefonen ringer. Du får snabb åtkomst till kontakter och databaser och styr telefonen via skärmrn. Välj telefonnummer på din dator och låt telefonen ringa upp.

 

Journal ger suverän överblick

I journalen listas alla ingående, utgående och missade samtal. Du kan även se inkommande samtal till din röstbrevlåda och textmeddelanden. Du får snabbt tillgång till rätt information genom samverkan med olika funktioner och fönster.

 

Precence Indicator - lätt hålla koll

Precence Indicator integreras med Outlookkalendern och visar dig snabbt och enkelt kollegornas telefonstatus i realtid. Är de lediga för samtal, är de upptagna, sitter de i möte?. Talar de internt?. Med hjälp av Precence Indicator kan du smidigt styra om samtal till en ledig kollega. Skärmbilden kan göras transparent eller så kan du välja ett pop up- fönster. Precence Indicator är utformad för att inte inkräkta på dina övriga arbetsuppgifter.

 

Individuell profil så att telefonen passar just dig

Du kan enkelt lägga in dina personliga profiler, så att dina kollegor alltid har koll på vad du gör och kunderna får rätt information. Är du på kundbesök eller sitter i ett internmöte, Genom integration med MS Outlook Exchange kan dom olika profilerna skiftas baserat på bokningar i användarens kalender. Du kan även vidarekoppla din telefon och välja ringsignal.

 

Vart ska samtalet ta vägen

Du kan själv bestämma hur viktiga samtal ska behandlas och vidarebefordras. E-mail, obesvarade och besvarade samtal, samtal till röstbrevlåda, textmeddelande och kalenderinlägg kan alla visas som ett e-mail eller som ett meddelande på en Office Terminal eller på en trådlös DECT-telefon. Samtal från ett särskilt telefonnummer, exempelvis en viktig kund, kan visas som ett e-mail, om du så önskar.

 

 

Flera starka funktioner

  • Växlar du mellan fast och trådlös DECT-telefon, skiftar OfficeSuite till den telefon du använder för tillfället.
  • Via integration me Nicrosoft Outlook och Microsoft Exchange (separat licens krävs) ringer du upp direkt från kontaktdatabasen med ett enkelt tryck på musen. Systemet visar dessutom all information som finns tillgänglig om den som ringer upp.
  • Kalenderfunktionen samarbetar med Precence Indicator, så att kollegorna kan se om du t ex. sitter i möte och när mötet slutar.

 

Moduler från OfficeSuite ...

 

Bildskärm i datorn

 

 

 

OfficeSuite applikation   Knappsats

 

 

1 Telefoni fönster

 

2 Visar rader av symboler

Statusen visas med symboler, aktuelltelefontrafik visas

 

3 Foxkeys

4 Samtalsknappen Image0014

Ställ in / besvara ett samtal

5 End-tangenten Image0015

• Slutar ett samtal.

• Avslutar indata utan att spara och går tillbaka till inaktivitet

6 RinglistorImage0016

Öppnar Ringlistor.

7 Telefonbok Image0017

Öppnar telefonböcker.

 

8 Sidfot (anslutningsstatus)

 

9  Snabbmeny Image0018

Öppnar snabbmenyn

 

10  Knappsats

 

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se

Eller via telefon 070-547 38 80

 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.