logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter 

Mitel Conference- och Video telefon

Den här användarvänliga konferenstelefonen har 16 inbyggda mikrofoner och överlägsen ljudkvalitet, plus möjligheten att problemfritt dela idéer och filer med de inbäddade presentationsfunktionerna för presentationer i rummet.

Maximera effektivitet och produktivitet under konferenssamtal med en lättanvänd enhet

Mitel MiVoice Conference Phone gör konferenssamtal tydliga, enkla och effektiva. Conference Phone kombinerar 16 mikrofoner med HD-ljud som automatiskt fokuserar på den person som pratar för att minimera ljud från andra konversationer och göra så att den som talar hörs tydligare.

Konferenstelefonen har även en stor pekskärm med inbäddade samarbetstjänster och webbläsare så att deltagarna kan komma åt, visa, samarbeta med och köra presentationer i rummet – utan att behöva en dedikerad dator i rummet.

MiVoice Conference Phone är inte bara enkel att använda utan den är även lika enkel att konfigurera som vilken annan IP-/SIP-telefon som helst.


Viktiga egenskaper och funktioner

 • Bredbandsljud (22 kHz) ger större räckvidd för dynamiskt ljud som matchar mänskligt tal med hörsel för att ge en renare och tydligare ljudupplevelse.
 • Beamforming Technology erbjuder en mjuk och problemfri övergång mellan mikrofoner samt fokuserar mikrofonerna på den som talar utan att behöva öka mikrofonförstärkningen. Detta eliminerar i stort sett allt bakgrundsljud/alla andra konversationer från slutanvändarens ljudupplevelse.
 • En matris med 16 mikrofoner inbyggda runt telefonen ger 360° ljudintag från upp till 12 fots avstånd. Detta gör behovet av externa mikrofoner minimalt för de flesta mötesrum.
 • Högtalarna är utvecklade för att erbjuda tydligare uppspelningsljud och motstånd mot störningar från mobiltelefoner och trådlösa enheter.
 • Nära integration med Mitel-kommunikationer och samarbetslösningar hjälper till att maximera din avkastning på din investering i Mitel UCC.
 • Inbäddade program, t.ex. WebEx- och Join.me-klienter, ger snabb och enkel åtkomst till molnbaserade samarbetstjänster – inklusive möjligheten till stöd för presentationer på surfplattor i mötesrummet.
 • Den inbyggda webbläsaren ger användarna möjligheten att ansluta till andra molnbaserade tjänster, t.ex. Gmail och Exchange Web, för att ringa kontakter och använda chattfunktioner direkt via MiVoice Conference Phone.
 • Enkel anslutning för åtkomst till inbäddat stöd för samarbetsfunktioner – anslut telefonen med en HDMI-kabel till en bildskärm eller projektor med hög upplösning.
 • Fullspäckad med ljudlösningar i högsta klass i samma prisklass som vanliga konferenstelefoner

Mitel MiVoice Video Phone

Den här telefonen gör det enklare än någonsin att använda videokonferens. Att problemfritt gå över från en ljudkonferens till ett virtuellt möte utan att behöva använda någon tredjepartstjänst.

Förenkla möten och samarbeten med denna prisvärda samarbetslösning med video

Du är medveten av värdet av att prata ansikte mot ansikte och samarbete mellan arbetsgrupper, men bara tanken på alla problem med att konfigurera en videokonferens gör att det känns som att det är enklare att resa till mötet i stället. Det behöver inte vara sant.

Videokonferenser är lika enkla som att ringa ett samtal med MiVoice Video Phone (tidigare Mitel UC360 Collaboration Point). Du behöver inte planera i förväg eller använda några tjänster från tredje part. Du kan faktiskt starta en videokonferens eller en samarbetssession mitt i ett möte, när behovet av improviserad brainstorming eller idédelning ofta uppstår.

Enhetens möjlighet för presentation i rummet erbjuder enkel delning av dokument via flera olika metoder, inklusive molnbaserade tjänster. Du kan även samarbeta med fjärranslutna parter genom att ansluta till en webbaserad samarbetssession med den inbyggda webbläsaren. Det betyder att du inte behöver avbryta diskussioner eller schemalägga ett till möte för att dela dokument m.m.

Den bästa delen är kanske att distributionen är lika enkel som att konfigurera vilken annan IP-/SIP-telefon som helst

Viktiga egenskaper och funktioner

 • Överlägsen ljudkvalitet med HD-ljud (22 kHz).
 • Automatisk eskalering till videosamtal efter att ett ljudsamtal har startats.
 • Inbyggd färgpekskärm på sju tum med hög upplösning och fullständigt stöd för multimedia och möjligheter att visa presentationer i rummet.
 • En inbäddad svit med Picsel SmartOffice gör det möjligt att visa och ändra PowerPoint®-, Word-, Excel®- och PDF-filer.
 • Webbläsaren erbjuder stöd för multimedia för åtkomst till molnbaserade tjänster, t.ex. Gmail och Exchange Web, för att ringa kontakter och använda chattfunktioner.
 • Erbjuder möjligheten att skicka multimedieinnehåll till fjärranslutna parter via videoströmning.
 • Kan anslutas till andra videokonferens- och samarbetssystem från tredje part.
 • Flexibel bandbreddsanslutning så att det kan fungera inom en befintlig nätverksmiljö.

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se

Eller via telefon 070-547 38 80

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.