logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till produkter

 

 

 

Mitel MiCollab Clienter

Håll personalen uppkopplad och produktiv – alltid, överallt och på alla enheter

      

 

Förse företaget med resurser att ”tänka stort, men agera smått” genom att ge medarbetarna allt de behöver för att ta kontakt, kommunicera och samarbeta i blandade miljöer, vilket ökar tankeutbytet samt förbättrar hastigheten och kvaliteten i beslut som fattas

På dagens snabba mobila marknad är det viktigt med effektiv kommunikation i realtid. Idag görs inte allt arbete vid ett skrivbord. Det görs i bilen, på promenaden till lunch eller i väntan på flyget. Idag kan arbetet innefatta att kollegor arbetar hemifrån, i olika tidszoner eller med individer utanför organisationen.

Därför är det viktigare än någonsin att ditt företag kan kommunicera och samarbeta enklare och mer effektivt, oavsett var medarbetarna är eller hur de jobbar.

Mitel® MiCollab är en mobilbaserad lösning för kommunikation och samarbete, utformad för att skapa ett samarbetsinriktat virtuellt rum som är anpassat till hur medarbetare kommunicerar på dagens snabba, mobila arbetsplatser. Genom en enda klient får dina anställda tillgång till en integrerad uppsättning tjänster för Unified Communications & Collaboration, så att de kan göra varje interaktion effektiv och produktiv, vare sig det är med kollegor, kunder eller partner.

Ökar företagets produktivitet

MiCollab sammanför röst, video, chatt, textmeddelanden, webbkonferenser och verktyg för teamsamarbeten till en

enda lösning som gör det enklare för anställda att kontakta andra och öppna upp isolerade gruppmiljöer.

Med MiCollab kan anställda bli effektivare och lättare dela med sig av idéer och kunskap inom hela organisationen och i slutändan arbeta nästan var som helst – vid skrivbordet eller via den mobila enheten.

Till exempel kan MiCollab användas för att visa tillgänglighetsinfo för kollegor som kan ha svaret på en viktig och tidskänslig fråga. Även om medarbetarna inte är på kontoret, går de att hitta och kontakta på deras mobila enheter, och de kan svara med chatt, röst- eller videosamtal och ge dig svaret som räddar dagen.

Med verktyg för teamsamarbeten (MiTeam) kan dessutom projektrelaterade aktiviteter, till exempel kommunikation, dokumentgranskning, uppgiftshantering och samarbetsmöten utföras med hjälp av samma program och utvidgas till medlemmar utanför organisationen, så att de kan utbyta idéer och arbeta tillsammans för att nå projektmål.

Viktiga fördelar

Ett enda affärsverktyg som förbättrar kommunikation och samarbete för individer och grupper

 

Ger enkel åtkomst till andras kunskaper, insikter och erfarenheter, vilket gör att affärsbeslut av högre kvalitet kan fattas snabbare

Samarbeta var som helst och på vilken enhet som helst, med samma verktyg och samma användarupplevelse

Uppkopplad arbetsstyrka som arbetar tillsammans för att öka kundnöjdheten

Flexibla driftsättningsalternativ – lokal- eller molnbaserade – som kan utvecklas i takt med ditt företag när behoven ändras

Enkel driftsättning och administration

Förse företaget med resurser att ”tänka stort, men agera smått” genom att ge medarbetarna allt de behöver för att ta kontakt, kommunicera och samarbeta i blandade miljöer, vilket ökar tankeutbytet samt förbättrar hastigheten och kvaliteten i beslut som fattas

Länk till Video >

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se   eller telefon 070-547 38 80 

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.