logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till Unify Telefonväxlar      <Vad kan Unify OpenOffice      <Till myPortal     <Till myPortal Mobil    

        

<Till myPortal Outlook   

 

 

OpenScape Office V3 MX 

     

 

Unify OpenScape Office MX

Denna ”All in one” produkt bygger på en Linux server för maximal stabilitet och driftsäkerhet. 

Alla funktioner ligger färdiga i systemet och öppnas för valfri användare. Det gör att användarna enkelt kan växa i antal och funktioner kan adderas med hjälp av licensnycklar. Det betyder låga kostnader för er som användare eftersom det inte kräver kostsamma installationer på externa servrar av specialist tekniker.

Systemet erbjuder förutom vår egen användarportal även en unik integration direkt i Microsoft Outlook programfönster.

 

Denna UC (Unified Communication), lösning erbjuder varje användare möjligheten att hantera all sin telefoni via en komplett användarportal. Symbolerna och översikten är noga genomtänkt och gör det enkelt för varje användare att snabbt lära sig att arbeta med de nya funktionerna.

 

En regelhanterare samt symboler för hänvisning och närvaro ger mig som användare möjligheten att själv bestämma när jag vill vara tillgänglig, vilka som kan nå mig samt vart ifrån jag vill arbeta. Systemet skickar samtalet dit jag vill, när jag vill. När jag inte finns tillgänglig för samtal tar röstbrevlådan hand om mina samtal och erbjuder efterval för bästa service mot mina kunder.

Konferenssamtal kan enkelt administreras av varje användare och antingen startas direkt eller planeras för framtiden och eventuellt repeterande telefonmöten. Vilka som ska delta bestämmer jag själv med ”Drag N Drop”, och dessa blir antingen uppringda eller får en inbjudan via e-post med alla inloggningsuppgifter.

 

Förutom alla telefonfunktioner finns även en hel del andra viktiga funktioner för att underlätta mitt dagliga arbete.

 

Systemet har en inbyggd faxserver vilket tillåter användarna att ta emot och skicka fax via sin användarportal, lika enkelt som att hantera e-post.

Mina medarbetare håller jag enkelt koll på via tydliga symboler som visar hänvisningskod samt förväntad returtid. Det sparar mig onödiga samtal till personer som sitter upptagna i möten.

Då jag eller mina medarbetare sitter upptagna i telefon så kan vi ändå kommunicera via en chat funktion. Ett chat fönster lägger sig överst på våra skärmar och vi kan skriva fritext till varandra.

 

Användare av Siemens OpenScape Office MX kan fritt välja telefon ur ett av marknadens bredaste sortiment. Vi kan erbjuda stationära modeller av enklast typ utan display till riktiga designertelefoner med färgskärm. Användare som har behov av att röra sig fritt kan välja mellan Siemens erkänt högkvalitativa DECT lösningar eller WLAN.

För de användare som reser eller på annat sätt föredrar att använda mobiltelefon så finns en Mobil Web Applikation där samma enkla symboler och gränssnitt gör det enkelt att sköta hänvisningar även utanför kontoret.

Unified Communications utökar möjligheterna för ditt företag att bli mer produktiva och hålla kunderna nöjda och samtidigt minska kostnaderna. Med OpenScape Office får du Unified Communication till ditt företag i den mest omfattande, lättanvända, säkra och tillförlitliga lösning på marknaden.

  • MS Outlook plug-in Ring, starta en Konferens, eller hitta dina kontakter med bara några klick direkt från Outlook
  • Kommunicera lika enkelt från din dators skrivbord eller din mobiltelefon
  • Kontrollera hur du blir kontaktad när och var du vill.
  • Håll kontakten från var du än är!

 

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se

eller via telefon 070-547 38 80

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.