logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till Unify Plattformar

 

 

 

IT Telefoni

HiPath OpenExchange är en mycket kostnadseffektiv och intelligent röstlösning för större företag. Den hjälper till att länka ihop affärsverksamheten med IT-prioriteringar inom kommunikation och samverkan samtidigt som den minskar kommunikationskostnader och bygger en grund för att kunna utveckla företagens framtida kommunikation.

Förnya infrastrukturen

Har du funderat på om du genom att förändra sättet som du kommunicerar på kan få en effekt på produktiviteten samtidigt som du minskar dina kostnader? IT-telefonin erbjuder en stor möjlighet till ökade affärer på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Vi gör det möjligt för dig att driftsätta avancerade kommunikationstjänster, vilka applikationer som helst, från datacentret eller någon annanstans ifrån. Det här innebär att vem som helst kan få vilken service som helst varsomhelst de är i världen. Din kommunikation kan driftas tillsammans med andra IT-tjänster i ert datacenter och det spelar ingen roll vart det är – dina anställda kan enkelt koppla upp sig via en IP-adress, ett trådlöst LAN, en mobiltelefon eller till och med från bredbandet hemma.

Vi kan ta hand om de tjänster som ditt nuvarande nätverk har och integrera dem med de applikationer ditt team använder varje dag. Nya tjänster såsom HD-video konferenser kan enkelt adderas genom att lägga till nya licenser, antingen globalt, per plats eller per individ. Och när du behöver växa är det en stor fördel att systemet är skalbart och kan växa tillsammans med företaget. Vi kan stödja mer än 100 000 användare per server så det finns inga begränsningar.

Driftsätt kommunikationen som mjukvara

Våra IT-telefonilösningar är integrerade med våra duktiga konsulter för att hjälpa dig att identifiera vilka behov du har i ert företag. Vi kan sen använda denna kunskap till att bygga en strategisk kommunikationsplan och se till att infrastrukturen stödjer dessa mål. Med hjälp av våra IT-telefonilösningar behöver du inte tänka på hur komplext det är att drifta eller övervaka mjukvara. Och inte heller behöver du tänka på hur mycket tid och kostnader som krävs när du installerar mjukvara.

Siemens IT-telefonilösningar är byggda på applikationsportföljen OpenScape Unified Communications. 

Siemens öppna standarder hittar du i alla våra IT-telefonilösningar. Öppna gränssnitt, öppen arkitektur och standarder som gör det möjligt att arbeta över flera system. Denna flexibilitet och öppenhet gör våra lösningar enkla och kostnadseffektiva att implementera.


 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se

eller via telefon 070-547 38 80

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.