logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

                          

                                              

            

                            

                                                                        

                                                                                                       

    

 Till Kontakta oss formulär>   Till Beställning telefoner fasta o DECT>  

   
HEM
PRODUKTER
PARTNERS

<Till Unify Plattformar

 

 

 

Unify Mobilitet

 

151x122_mobex

Varannan blir mobil

Prognoser pekar på att mer än hälften av alla anställa kommer att klassas som ”mobila arbetstagare” under 2009. För att undvika att detta leder till en splittring av informationsflödet och resultera i förlorad produktivitet måste riktigt bra mobila lösningar vara en central punkt i varje kommunikationsstrategi. Våra mobila lösningar handlar om mer än att ta bort fasta telefoner och låta anställda kunna arbeta hemifrån. Det är ett helt nytt sätt att kommunicera på som kommer att möjliggöra nya processer och applikationer som förändrar sättet att göra affärer på. De mobila lösningarna från Siemens täcker alla viktiga områden när det handlar om företagsmobilitet och integrerar mobila arbetstagare i alla arbetsflöden och processer ett företag har. Detta öppnar dörren till högre produktivitet, större lönsamhet och den bästa service man kan tänka sig.

Ett nummer, en brevlåda

Mobila lösningar gör det möjligt att vara där affärerna kräver att du är utan att någonsin vara utom räckhåll. Tjänster såsom HiPath Mobile Connect möjliggör att du bara behöver använda ett kommunikationsmedel och en brevlåda för att man ska kunna nå dig var du än är.

Detta sparar både din tid och sänker kostnader tack vara möjligheten att vidarekoppla mobila samtal genom företagets IP-nätverk när anställda är utanför kontoret. Det betyder inte att du kommer att bli bombarderad. Viktiga samtal från kunder kan alltid komma igenom, de samtal som kan vänta kan du styra till din röstbrevlåda. Du minskar antalet meddelanden samtidigt som du tappar färre samtal och förbättrar din möjlighet till kontakt med viktiga kollegor för att kunna ta bättre beslut.

 

Möjligheten att kunna arbeta trådlöst, via HiPath Wireless, gör att dina anställda kan arbeta flexibelt på tillfälliga kontor, på konferenser och möten eller hemma. Att kunna arbeta självständigt kan göra dem mer produktiva och lojala. Funktioner, såsom närvaro, innebär att man inte behöver kompromissa när det gäller samverkan. Den funktionen gör att du hela tiden kan vara uppdaterad på människors anträffbarhet så att du vet vem som är på plats och när. Du kan få de rätta svaren från de rätta personerna när du behöver dem, så att du kan förbättra de svar du behöver ge till dina kunder.

 

Våra mobila lösningar ingår i vår OpenScape Unified Communications portfölj av applikationer. Läs mer om hur vi gör det möjligt

Mobilitet är en fysisk demonstration av kommunikation utan hinder. Siemens levererar lösningar som omfattar alla aspekter av att vara en mobil arbetstagare och ett mobilt företag. Det gör att vi är en bra samarbetspartner som kan bygga lösningar som kan revolutionera ditt företag. Ett nummer, en brevlåda.

 

 

 

 

Fixed Mobile Convenience

 

 

Image0029     Image0030

 

 

Image0031 Ringa-Parkera-Koppla

 

Image0031 Pendla

 

Image0031 Avsluta-Återuppta samtal

 

Image0031 Återuppringning

 

Image0031 DTMF mot PBX (växel)

 

 

Image0031 Stör ej

 

Image0031 Omstyrning av Internt/Externt

Image0031 Aktivera dolt nummer

 

Image0031 Skicka meddelande internt

 

Image0031 Avaktivera alla tjänster #0

 

 

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se

eller via telefon 070-547 38 80

Copyright 2008 Svanströms TeleCom AB.