logga_svanstrom1 ok kopieraSvanströms TeleCom AB

HEM
PRODUKTER
PARTNERS

myPortal

<Till Office OpenScape MX

myPortal to go

google play myportaltogo
Nu finns myPortal to go för nednladdning på  Google play och App store.
För att använda appen måste växeln vara uppgraderad till Unify "OpenScape Business" med version V1R3 eller högre samt licens för användarna.

Med appen myPorrtal to go kan ni förutom att ringa, använda er av hela Unifys UC relaterade funktioner

myPortal

Samtliga användarlicenser kommer med att användargränssnitt. Från detta sköter jag som användare all min kommunikation. Integrera kalender och kontakter från Outlook så speglas informationen om min och andras hänvisning. Med enkla och användarvänliga symboler kan jag starta ”drag ’n drop” konferenser, skicka och ta emot fax, spela in pågående samtal, hantera samtalsregler för vem som ska kunna nå mig på valfri telefon under förbestämda tider etc. Från myPortal kan jag med enkelt se upptagetstatus på mina medarbetare samt vart de befinner sig, ringa upp dem, skicka e-post eller starta chatt med en eller flera.

Alla systemets funktioner går även att styra direkt i Outlook, läs nedan för mer information om myPortals unika funktioner.

Konferensbrygga Drag ’n Drop

Med den inbyggda konferensbryggan kan jag välja att starta eller planera en framtida konferens med  sk. Drag ’n drop.

Välj från kontaktlistan eller fyll i valfritt nummer. Bestäm om systemet ska ringa upp deltagarna eller om det ska genereras en inbjudan via e-post med

uppgifter om telefonnummer, Datum, tid, PIN etc.

 

Det går även att spela in hela konferensen för att sedan få en ljudfil som går att spara ned eller mailas ut till deltagarna.

Telefonikontroll

En sk. Pop-up ruta lägger sig i det nedre högra hörnet på min dator vid ett pågående samtal.

Härifrån får jag förutom information om vem jag pratar med, även möjlighet att parkera, transferera och avsluta samtalet. Jag har också möjligheten att spela in samtalet och sedan hitta ljudfilen i min meddelande hanterare på bilden ovanför.

Det är också möjligt att klicka på brevsymbolen och automatiskt få upp ett mail med ifylld kontakt för att snabbt kunna skickas iväg. Klickar jag på klocksymbolen så kan jag schemalägga en återringning till denna kontakt för ett ev. uppföljningsmöte.

Telefonlistor

Mina medarbetare kan enkelt sökas upp via den interna listan. Här syns deras hänvisningskod och upptagetstatus så att jag innan ev. samtal kan se ifall han/hon är på plats och ledig i telefon.

Är det många på företaget så kan jag skapa mina personliga favoritlistor med personer som jag ofta har kontakt med för en mera lättöverskådlig lista.

Samtliga kotakter visar, förutom sin hänvisningskod, även om telefonen är vidarekopplad och när denne förväntas vara tillbaks på kontoret.

Kontakta oss via mail: info@svanstromstelecom.se   eller   telefon 070-547 38 80 

Copyright 2007 Svanströms TeleCom AB.